Nyheter

Just nu på salongen
Celeb Luxury hårfärg på Salong Rocio i Bromma Alvik Stockholm Rosa Blå eller Turkos färg på håret inklusive klippning

Sugen på en ny hårfärg till nyår?

Nytt för hösten är Celeb Luxury’s veganska hårfärger i starka och trendiga nyanser som t ex rosa, lila, turkos eller grön. Färgspektrumet är fantastiskt för dig som verkligen vill sticka ut, och färgerna går att mixa i oändliga kombinationer. Endast fantasin sätter gränser. Varför inte testa en ny galen hårfärg till nyår 2019! Välkommen in i salongen så berättar jag mer.

Fudge hårvård på Salong Rocio Hår klipp och Färg i Alvik Bromma Stockholm

Fudge hårvård – Den perfekta julklappen!

Fudge är ett modernt hårvårdsmärke som erbjuder en linje med anpassade shampon, balsam, efterbehandlingar och stylingprodukter av hög kvalitet. Här finns något för alla hårtyper och behov. Välkommen in i salongen och kika på vårt Fudge sortiment. Fudge harvard pa Salong Rocio Har lipp och Farg i Alvik Bromma StockholmFudge harvard pa Salong Rocio Har lipp och Farg i Alvik Bromma Stockholm

Salong rocio tangle teezer hår salong klipp färg stockholm bromma alvik

Har du provat en Tangle Teezer?

Nu säljer jag Tangle Teezer On-The-Go i salongen. En omtyckt favorit som du kan borsta likväl blött som torrt hår med. Den varken fastnar i eller sliter på håret. Perfekt för alla som är hårömma. Finns i en rad olika modeller, färger och utföranden. Välkommen in i salongen och kika.

Gold Professional Haircare finns på Salong Rocio Frisör, klipp, färg & naglar i Bromma Stockholm / Alvik

Nu säljer jag märket Gold Professional Haircare på Salongen

Gold Professional Haircare är produkter födda ur kärlek för frisöryrket. Produkterna håller en hög kvalité och är samtidigt miljövänliga och effektiva men skonsamma för hår och hårbotten. Gold Professional Haircare är ett danskt märke grundat av Victor Moreno och Marco Merie, 2 frisörer och produktutvecklare med mer än 17 år i branschen. Gold Professional Haircare erbjuder ett komplett sortiment med både shampo, balsam och inpackningar såväl som färg och styling produkter. Välkommen in på salongen så berättar jag mer!

Vi säljer Saphira’s produkter och Gold Professional Haircare, vår senaste nyhet i Salongen. Välkommen in! Salong Rocio hår & naglar i Alvik, Bromma Stockholm

Nya härliga produkter i Salongen

Nu är hyllorna påfyllda med nyheter i Salongen. Vad sägs om Saphira’s produkter med ingredienser från döda havet eller Gold Professional Haircare, vår senaste nyhet i Salongen. Produkterna från Gold Professional Haircare är högkvalitativa, miljövänliga, långlivade och effektiva produkter som samtidigt är skonsamma mot hår och hårbotten. Välkommen in så berättar jag mer.

Gratis klippning vid valfri färgbehandling!

Just nu så bjuder jag på gratis klippning vid valfri färgbehandling! Passa på att unna dig en ny fräsch frisyr i höst. Välkommen in på salongen för bokning och konsultation. Erbjudandet gäller under hela november 2017. Det går även bra att boka tid på telefon 0709 – 81 51 76.

Balayage eller ombre hos bra frisör i Stockholm Alvik Bromma. Salong Rocio välkommen in!

Sugen på en fräsch balayage eller ombre i höst?

Jag har precis gått en färgkurs i frihandsblekning hos Björn Axén för att fördjupa mina kunskaper kring olika färg tekniker. Är du sugen på en fräsch balayage eller ombre i höst? Just nu bjuder jag på klippning vid valfri färgbehandling. Gäller hela november 2017. Välkommen in på salongen!