Nyheter

Just nu på salongen
Covid 19 sommar 2020 Salong Rocio Hår frisör i Bromma Alvik Stockholm

Rutiner kring Covid-19

Jag har vidtagit särskilda åtgärder kring covid-19 i salongen. Jag jobbar självklart med munskydd och visir och använder handsprit regelbundet för maximal hygien. Hos mig kan du som kund känna dig trygg. Välkommen in på Salongen! (Sommar-stängt fram till den 10 augusti)

50% rabatt på Gold Professional Haircare Salong Rocio Hår frisör i Bromma Alvik Stockholm

50% rabatt på Gold Professional Haircare!

Just nu erbjuder jag hela 50% rabatt på allt från märket Gold Professional Haircare. Ordinarie pris 259kr, nu endast 130kr/st. Produkterna håller en hög kvalité och är samtidigt miljövänliga och effektiva men skonsamma för hår och hårbotten. Gold Professional Haircare erbjuder ett komplett sortiment med både shampo, balsam och inpackningar såväl som färg och styling produkter. Välkommen in i salongen och fynda!

Jag erbjuder nu KC Optima veganska hårfärger i salongen salong Rocio Frisör bromma alvik stockholm

Jag erbjuder nu KC Optima veganska hårfärger i salongen

KC Optima hårfärg är en professionell hårfärg helt fri från ammoniak. Samtidigt som hårfärgen är otroligt mild och skonsam mot både hår och hud så täcker den 100% grått hår, ger intensiv glans och är helt vegansk. Ingen tillsatt parfym. KC Optima hårfärg är både skonsam för dig som färgar håret och för frisören då man minimerar risken för eksem, huvudvärk och olika allergier. Välkommen in i salongen så berättar jag gärna mer.

Salong Rocio frisor naglar make up billig klipp bromma alvik stockholm traneberg - sommar öppet

Glad sommar!

Salong Rocio tar semester och önskar alla kunder en riktigt skön och vilsam sommar. Salongen är sommar-stängd mellan den 8/7-11/8. Salongen öppnar igen den 12 augusti. Vi ses!

Celeb Luxury hårfärg på Salong Rocio i Bromma Alvik Stockholm Rosa Blå eller Turkos färg på håret inklusive klippning

Sugen på en ny hårfärg till nyår?

Nytt för hösten är Celeb Luxury’s veganska hårfärger i starka och trendiga nyanser som t ex rosa, lila, turkos eller grön. Färgspektrumet är fantastiskt för dig som verkligen vill sticka ut, och färgerna går att mixa i oändliga kombinationer. Endast fantasin sätter gränser. Varför inte testa en ny galen hårfärg till nyår 2019! Välkommen in i salongen så berättar jag mer.

Fudge hårvård på Salong Rocio Hår klipp och Färg i Alvik Bromma Stockholm

Fudge hårvård – Den perfekta julklappen!

Fudge är ett modernt hårvårdsmärke som erbjuder en linje med anpassade shampon, balsam, efterbehandlingar och stylingprodukter av hög kvalitet. Här finns något för alla hårtyper och behov. Välkommen in i salongen och kika på vårt Fudge sortiment. Fudge harvard pa Salong Rocio Har lipp och Farg i Alvik Bromma StockholmFudge harvard pa Salong Rocio Har lipp och Farg i Alvik Bromma Stockholm