Om mig

Frisör & nagelteknolog Rocio Berntson

Bakgrund

Jag heter Rocio Berntson och är en ung kvinna i mina bästa år. 1991 åkte jag till USA som aupair, och kom där i kontakt med Annapolis Beauty School där jag gick småkurser inom hårvård och kände att yrket var lockande. 1992-1996 jobbade jag extra på Salongen ”Min syster och jag” på Östermalm. Därefter head-huntades jag av Wella där jag arbetade i totalt 5 år som assistent och innesäljare. Däremellan utbildade jag mig via komvux, Hantverkslinjen/frisör samt fick barn. 2001 började jag arbeta som frisör i egen regi fram till idag.

Utbildning

Gick Hantverkslinjen/frisör på Lötsjögymnasiet i Sundbyberg, tog examen 1998. Tog diplom i gelénaglar, förlängning, förstärkning och manikyr, på American Nails i Sollentuna sommaren 2011. Utbildade mig till makeup artist under 2013 och blev certifierad hösten 2013.

Erfarenhet

Jag är mångsidig och har mer än 15 års erfarenhet av både herr, dam, färg och brud/fest. Även nagelförlängningar, förstärkning och klassisk manikyr samt uppdrag som makeupartist.

 

Certifierad frisör

Certifierad frisör

Jag är utbildad och certifierad frisör sedan 1998. Har även gått utbildning i extensions och löshår med tejp on metoden.

Certifierad nagel teknolog

Certifierad nagel teknolog

Jag tog diplom i gelénaglar, förlängning, förstärkning och manikyr på Amercian Nails i Sollentuna sommaren 2011.

Certifierad makeup artist

Certifierad makeup artist

Jag är utbildad makeup artist och blev certifierad hösten 2013. Jag jobbar med märket Pur Minerals som även säljs i salongen.

Jag erbjuder

Jag erbjuder

Jag är certifierad inom flera områden. Det betyder att jag kan hjälpa dig med både hår, naglar och makeup inför t ex bröllop eller fest. Smidigt eller hur!

Hår, naglar & makeup. Boka en tid hos mig på nummer

0709 – 81 51 76

Boka tid